"Discover Cooking, Discuss Life."

Go Back   Discuss Cooking - Cooking Forums > The Back Porch > Off Topic Discussions
Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2009, 08:41 AM   #1
Master Chef
luckytrim's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: southeastern pa.
Posts: 7,347
Sunday Special - Who Said That?

Sunday Special- Who Said That ?

Some Multiple-Choice Q's Today ....

1. A day without laughter is a day wasted.
a. Bill Cosby
b. Groucho Marx
c. Charlie Chaplin

2. I hate music, especially when it's played.
a. Chris Rock
b. Jimmy Durante
c. Steven Wright

3. Guilt: the gift that keeps on giving.
a. Abigail Van Buren
b. Erma Bombeck
c. Lily Tomlin

4. I dream for a living.
a. Andy Warhol
b. George Lucas
c. Steven Spielberg

5. A large nose is the mark of a witty, courteous, affable, generous and
liberal man.
a. Winston Churchill
b. Cyrano de Bergerac
c. W. C. Fields

6. He who can, does. He who cannot, teaches.
a. George Bernard Shaw
b. Harry S. Truman
c. Sir Winston Churchill

7. I don't use drugs, my dreams are frightening enough.
a. M. C. Escher
b. Salvador Dali
c. Andy Warhol

8. A lifetime of training for just ten seconds.
a. Jesse Owens
b. Bruce Jenner
c. Jackie Joyner-Kersee

9. How can you be expected to govern a country that has 246 kinds of
a. Charles De Gaulle
b. Jacques Chirac
c. Gerhard Schroeder

10. I am a deeply superficial person.
a. Boy George
b. David Bowie
c. Andy Warhol

11. All truths are easy to understand once they are discovered; the
point is to discover them.
a. Copernicus
b. Galileo Galilei
c. Aristotle

12. Honesty is the best policy - when there is money in it.
a. Mark Twain
b. Henry Ford
c. Bill Gates

13. A man's kiss is his signature.
a. Marilyn Monroe
b. Mae West
c. Jean Harlow

14. History will be kind to me for I intend to write it.
a. Charles De Gaulle
b. Julius Caesar
c. Sir Winston Churchill

15. I don't know anything about music. In my line you don't have to.
a. Elvis Presley
b. Michael Jackson
c. Britney Spears
1. c.
2. b
3. b
4. c
5. b
6. a
7. a
8. a
9. a
11. b
12. a
13. b
14. c
15. a


Walk with the person who's searching for truth........ run from the person who says they've found it !
luckytrim is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2009, 09:01 AM   #2
Alix's Avatar
Join Date: May 2002
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 23,184
Got 9/15. Not bad for one cup of coffee.

You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it. Robin Williams
Alix is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2009, 11:00 AM   #3
Executive Chef
Join Date: Oct 2005
Location: Central Virginia
Posts: 3,381
Got 8 / 15. And that's after 3 cups of coffee.
Practice safe lunch. Use a condiment.
Loprraine is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2009, 10:21 PM   #4
Sous Chef
radhuni's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: Calcutta, India
Posts: 958
I knew 10/15 and the first one is my favorite.
radhuni is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2009, 01:51 AM   #5
Traveling Welcome Wagon
Join Date: Apr 2004
Location: Somewhere, US
Posts: 15,919
I only got 6/15. I don't drink coffee.

Barbara L is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Discuss Cooking on Facebook

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.