"Discover Cooking, Discuss Life."

Go Back   Discuss Cooking - Cooking Forums > Discuss Cooking Community Forums > Forum Admin: Tech Support & Announcements
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-29-2014, 05:56 PM   #11
Chef Extraordinaire
 
Katie H's Avatar
Site Moderator
 
Join Date: Sep 2006
Location: I live in the Heartland of the United States - Western Kentucky
Posts: 15,163
I'm using Firefox and V 1.0. Business as usual.
__________________

__________________
"As a girl I had zero interest in the stove." - Julia Child
This is real inspiration. Look what Julia became!
Katie H is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2014, 06:20 PM   #12
Chef Extraordinaire
 
Zhizara's Avatar
Site Moderator
 
Join Date: Sep 2008
Location: New Orleans, LA
Posts: 12,537
Nothing strange here either, Andy. Good luck finding the gliitch. Let us know, OK?
__________________

__________________

If you can't see the bright side of life, polish the dull side.
Zhizara is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2014, 08:24 PM   #13
Executive Chef
 
Mad Cook's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: North West England
Posts: 4,170
Quote:
Originally Posted by salt and pepper View Post
I got the bug too, just red x's. I wonder if it's internet explorer?
I'm IE but haven't got the problem
__________________
Donít look for the light at the end of the tunnel. Stomp along and switch the bl**dy thing on yourself.
Mad Cook is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2014, 11:08 PM   #14
Chef Extraordinaire
 
pacanis's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: NW PA
Posts: 18,751
no problemo.
__________________
Give us this day our daily bacon.
pacanis is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2014, 11:12 PM   #15
Master Chef
 
Cooking Goddess's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Body in MA ~ Heart in OH
Posts: 8,285
I use Chrome and have DC set to v3.0 and everything looks normal. I switched to v1.0 and got a different look: all of the "buttons" at the bottom of each post box or to report/flag a post has the funky pastel box that looks like the " Insert Image" button just above the compose box. Needless to say, back to v3.0 I scurried!
__________________
... nothing is given. Everything is earned. You work for what you have... ~~~ LeBron James
Cooking Goddess is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 11:58 AM   #16
Executive Chef
 
Roll_Bones's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Southeast US
Posts: 2,845
Maybe you are a new moderator and no one has informed you yet........
__________________
Roll_Bones is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 12:00 PM   #17
Certified Pretend Chef
 
Andy M.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Massachusetts
Posts: 41,394
Quote:
Originally Posted by Cooking Goddess View Post
I use Chrome and have DC set to v3.0 and everything looks normal. I switched to v1.0 and got a different look: all of the "buttons" at the bottom of each post box or to report/flag a post has the funky pastel box that looks like the " Insert Image" button just above the compose box. Needless to say, back to v3.0 I scurried!

The problem is limited to v1.0
__________________
"If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe." -Carl Sagan
Andy M. is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 11:04 AM   #18
Certified Pretend Chef
 
Andy M.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Massachusetts
Posts: 41,394
I'm back on v1.0. The wizards at tech support have solved the problem. Thanks guys!
__________________
"If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe." -Carl Sagan
Andy M. is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 11:55 AM   #19
Chef Extraordinaire
 
taxlady's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: near Montreal, Quebec, Canada
Posts: 18,893
Send a message via Skype™ to taxlady
Some folks have mentioned using Internet Explorer. Do you realize that there is currently a serious security flaw? MS is working on it, but hasn't issued a patch yet. It affects versions 6 - 11.

Internet Explorer bug: Microsoft issues security tips | Detroit Free Press | freep.com

Internet Explorer bug: Homeland security warns Americans of IE bug, what to do - San Diego Top News | Examiner.com
__________________
May you live as long as you wish and love as long as you live.
Robert A. Heinlein
taxlady is online now   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 03:08 PM   #20
Chef Extraordinaire
 
Addie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: East Boston, MA
Posts: 19,068
Quote:
Originally Posted by Dawgluver View Post
OK, I'm on the PC, using Firefox. Everyone has green dots, no text. The other icons are still just icons.

Wonder if it is, as S&P suggested, related to the new Windows bug? Hopefully Janet can take a look.
Same here. Everything is normal.
__________________

__________________
Illegitimi non carborundum!
I don't want my last words to be, "I wish I had spent more time doing housework"
Addie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Discuss Cooking on Facebook

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.