"Discover Cooking, Discuss Life."

Go Back   Discuss Cooking - Cooking Forums > The Back Porch > Off Topic Discussions
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2007, 06:50 PM   #1
Master Chef
 
-DEADLY SUSHI-'s Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NW Chicago Burbs'
Posts: 6,070
Send a message via Yahoo to -DEADLY SUSHI-
Do YOU Have Broadband?

Do you have anything better than a modem connection?

__________________

-DEADLY SUSHI- is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 06:57 PM   #2
Head Chef
 
Join Date: Dec 2006
Location: Illinois/USA
Posts: 1,343
Quote:
Originally Posted by -DEADLY SUSHI-
Do you have anything better than a modem connection?
It really depends on where you live as to what is available. Some folks with telephone co-ops do not even get modem connection.

We have broadband which is a great improvement over the modem connection that was.

What are the choices broadband & cable?
__________________

StirBlue is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 06:59 PM   #3
Executive Chef
 
Join Date: Aug 2004
Location: Raton,NM, USA
Posts: 4,572
What is broadband?I have satellite internet and love it, so much faster than dial up we dont have cable because we live 45 miles from the nearest town.
jpmcgrew is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 07:58 PM   #4
Cook
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 72
10MB cable connection is now available here, so just upgraded from 5MB. Worth every penny. Rocket sled fast. My 'work' office only has 3MB connection. I can't hardly stand it. The 'home' office is more like NASA command - triple monitors and on dual video cards too:))
D_Blackwell is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 08:08 PM   #5
Head Chef
 
Shunka's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: USA,Arizona
Posts: 1,023
I have broadband and feel lucky that we have it; there are many south of the tiny closest town that do not even have electricity to their places yet!!!! Even though all of us out of town have to haul or have water hauled to us; it sure beats having a neighbor within a few hundred yards.
__________________
Polly aka Shunka....the Def Leppard crazy in AZ!!
Shunka is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 08:21 PM   #6
The Dude Abides
 
TATTRAT's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Bermuda Native in D.C./NoVA
Posts: 5,428
Send a message via AIM to TATTRAT Send a message via Yahoo to TATTRAT Send a message via Skype™ to TATTRAT
15mb cable, upgrading to Fios next month.
__________________
flickr

@JONOBRANDS
TATTRAT is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 08:44 PM   #7
Senior Cook
 
ncage1974's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Central IL
Posts: 264
cable here

I have a cable connection 10Mbit. My work has a T3 and its very rare that work will get a better download speed than me. My phone even goes over broadband (viatalk). I used to have DSL (SBC Yahoo at 1.5Mbit). DSL was not bad but this cable rocks. I don't think i could ever deal with dial up again.

ncage
ncage1974 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 09:24 PM   #8
Chef Extraordinaire
 
Uncle Bob's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Small Town Mississippi
Posts: 17,515
Broadband...internet

The mail comes by horse back...pony express I think it is...
It is full days ride by horse to go into town...Longer if you take a wagon for supplies...The only folks that have cars are moon shiners...
The only Sunshine.. is piped in from somewhere in Illinios...
They turn the electric power off when you least expec.............
__________________
There is only one Quality worse than Hardness of Heart, and that is Softness of Head.

Kool-Aid...Think Before You Drink
Uncle Bob is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2007, 10:00 PM   #9
Head Chef
 
auntdot's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,418
We live in the toolies, only cows out here. We are lucky to get dial up.

The slowness can be very frustrating and would sign up with cable (no we do not have that, only satellite TV) or any other broad band we could get in a heart beat.

While I am downloading the next thread, think I will go out and kiss a cow.

Plenty of time.

Yawn.
auntdot is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:48 AM   #10
Head Chef
 
lulu's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: England
Posts: 2,039
In UK we had dial up that we could use whereever we were ie in London or Somerset. Broadband just arrived to our bit of somerset and its now there. In Italy we have Fastweb....not sure what it is but it is blessedly fast! It really makes it easier, for example, to keep up with DC and Skype is amazing! We could not have had that on our old, slow dial up!
__________________
In omnibus amor et iustum
lulu is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:55 AM   #11
Executive Chef
 
redkitty's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: San Francisco
Posts: 3,200
We are on broadband here which runs about 7mb.
__________________
Accentuate the positives, medicate the negatives ~ Amy Sedaris
redkitty is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 09:05 AM   #12
Cook
 
elcameron's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 89
What do you pay for broadband?

I pay $45 per mo. But I would get rid of cable TV before I'd get rid of Broadband.
elcameron is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 09:46 AM   #13
Senior Cook
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 154
Where does DSL come in there? I have DSl thru my telephone Co. I have a hefty bill, same each month, but what I do have along with it is unlimited long distance. A sister in MI, one in IN and one in NM and friends all over. Beats a cell phone all to ****. No bad connections or cut offs. I call them back on my land phone. Then there are the calls we get on our cell phone from the deadbeat who had the same cellphone number before us. Why do they that?
bevkile is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 10:12 AM   #14
Master Chef
 
Join Date: Jan 2006
Location: Texas
Posts: 5,296
I have switched over from DSL to a mobile broadband card.... I LOVE IT!!! I don't notice the difference and I can be anywhere in the house I want! No wires running all over the place!
sattie is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 10:17 AM   #15
Master Chef
 
texasgirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: North Texas
Posts: 9,497
I have Verizon DSL. It still has a modem, but, isn't dial up, so, it's pretty fast and I really haven't had any complaints in the 4 years that I've had it.
__________________

texasgirl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off





All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
×