"Discover Cooking, Discuss Life."

Go Back   Discuss Cooking - Cooking Forums > Discuss Cooking Community Forums > Forum Admin: Tech Support & Announcements
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2018, 11:25 PM   #1
Executive Chef
 
Caslon's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ring of fire. So. Calif.
Posts: 3,287
Can't see top toolbar sometimes

Not the Cooking Forums fault, necessarily. Occasionally here, my top Chrome toolbar suddenly becomes absent. It just shows this full page. I pressed the ESC key to try to minimize the window and get it back to normal. There is no toolbar above and nothing to click my mouse on. Besides having to restart Chrome, is there another combination of keystrokes to try when that happens? I'm not talking about needing to go into Chrome and make it show the toolbar again. I sometimes have to do that.

Caslon is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2018, 11:53 PM   #2
Executive Chef
 
Caslon's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ring of fire. So. Calif.
Posts: 3,287
Just one of those things, I guess.
Caslon is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2018, 06:28 PM   #3
Chef Extraordinaire
 
taxlady's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: near Montreal, Quebec
Posts: 24,676
Send a message via Skype™ to taxlady
On my laptop F11 makes it go full screen. It's a toggle. When I use it, I think the toolbar goes away. Try googling your computer's make and model and full screen.
__________________
May you live as long as you wish and love as long as you live.
Robert A. Heinlein
taxlady is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2018, 06:44 PM   #4
Chef Extraordinaire
 
Join Date: Jul 2008
Location: Park Drive Bar/Grill Los Angeles
Posts: 13,304
My screen does that sometimes when I try to dust food particles off my keyboard. I know I'm hitting a certain key to cause that.
roadfix is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2018, 04:46 AM   #5
Chef Extraordinaire
 
taxlady's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: near Montreal, Quebec
Posts: 24,676
Send a message via Skype™ to taxlady
Quote:
Originally Posted by roadfix View Post
My screen does that sometimes when I try to dust food particles off my keyboard. I know I'm hitting a certain key to cause that.
Try F11
__________________
May you live as long as you wish and love as long as you live.
Robert A. Heinlein
taxlady is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2018, 12:40 AM   #6
Executive Chef
 
Caslon's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ring of fire. So. Calif.
Posts: 3,287
Quote:
Originally Posted by taxlady View Post
Try F11
Will try that next time it happens. Thanks.
Caslon is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2018, 01:05 AM   #7
Chef Extraordinaire
 
taxlady's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: near Montreal, Quebec
Posts: 24,676
Send a message via Skype™ to taxlady
Quote:
Originally Posted by Caslon View Post
Will try that next time it happens. Thanks.
Or try it when you have time to waste. I sometimes use it on purpose. It's a toggle.
__________________
May you live as long as you wish and love as long as you live.
Robert A. Heinlein
taxlady is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All times are GMT -5. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.