Sunday Special - Music of 1967

The friendliest place on the web for anyone that enjoys cooking.
If you have answers, please help by responding to the unanswered posts.

luckytrim

Chef Extraordinaire
Joined
Dec 20, 2005
Messages
17,121
Location
southeastern pa.
Sunday Special - Music of 1967
..For the old Farts (and Oldies aficionados ) among us ....

1. 'The boys watch the girls while the girls watch the boys who watch the girls go by.'
a. - Andy Williams
b. – Perry Como
c. – Dinah Shore
d. - Bing Crosby
2. 'So you want to be a rock and roll star? Then listen now to what I say.
Just get an electric guitar.'

  • [FONT=&quot]– The Rolling Stones[/FONT]
  • [FONT=&quot]- ? and the Mysterians [/FONT]
  • [FONT=&quot]- The Doors[/FONT]
  • [FONT=&quot]- The Byrds[/FONT]

3. 'Well, I'm a man, yes I am, and I can't help but love you so.'
a. - The Four Tops
b. – Bobby Fuller Four
c. - The Everly Brothers
d. - Spencer Davis Group
4. 'If you want something to play with, go and find yourself a toy. Baby, my time is too expensive and I'm not a little boy.'
a. - 'Making Every Minute Count'
b. - 'Walkin' In the Sunshine'
c. - 'Tell It Like It Is'
d. - 'Keep the Ball Rollin'
5. 'Oh I could hide 'neath the wings of the bluebird as she sings. The six o'clock alarm would never ring.'
a. - Johnny Rivers
b. - The Monkees
c. - The Four Seasons
d. - The Lovin' Spoonful
6. 'You gotta go where you wanna go. Do what you wanna do.' Name the group.
a. - The Turtles
b. - The Zombies
c. - The Mamas and the Papas
d. – the Hollies
7. 'The truth is found to be lies. And all the joy within you dies.'
a. - 'Little Ole Wine Drinker Me'
b. - 'For What It’s Worth’
c. - 'Somebody to Love'
d. - 'Close Your Eyes'
8. 'She sits on the dock a fishin' in the water uh, huh. I don't know her name she's the fisherman's daughter uh, huh.'
a. - 'Pleasant Valley Sunday'
b. - 'Come On Down To My Boat'
c. - 'Fishin’ in the Dark
d. - 'My Girl Josephine'
9. 'Groovin' on a Sunday afternoon. Really couldn't get away too soon.'
a. - The Four Seasons
b. - The Lovin' Spoonful
c. - The Who
d. - The Young Rascals
10. 'You wander around on your own little cloud, when you don't see the why or the wherefore.'
a. - Don't Sleep in the Subway'
b. - 'Never My Love'
c. - 'For What It's Worth'
d. - 'The Tracks of My Tears'
11. 'Who's peekin' out from under a stairway, calling a name that's lighter than air?'
a. - 'Happy Together'
b. – Sunshine of my Life
c. - 'Windy'
d. - 'Mercy, Mercy, Mercy'
12. 'One pill makes you larger, and one pill makes you small. And the ones that mother gives you, don't do anything at all.'
a. - Jefferson Airplane
b. – Fleetwood Mack
c. - The Turtles
d. - Percy Sledg
13. 'You ask me if there'll come a time when I grow tired of you.'
a. – the Moody Blues
b. - The Association
c. – the Animals
d. - The Turtles
14. 'Woman, woman, have you got cheating on your mind, on your mind?'
a. - The Association
b. - Gary Puckett and the Union Gap
c. - The Kinks
d. - Ray Charles
15. 'I know you've deceived me, now here's a surprise. I know that you have 'cause there's magic in my eyes.'
a. - 'Kind of a Drag'
b. - 'I Can See For Miles'
c. - 'Gimme Some Lovin'
d. - 'There Goes my Everything'
16. 'Imagine me and you, I do. I think about you day and night, it's only right.'
a. - The Turtles
b. – the Young Rascals
c. – the Monkees
d. - The Buckinghams
17. 'Ooh, I bet you're wond'rin' how I knew, 'bout your plans to make me blue, with some other girl you knew before.'
a. – the Drifters
b. - Peaches and Herb
c. - Gladys Knight and the Pips
d. - Marvin Gaye and Kim Weston
18. 'Bernadette, people are searchin' for the kind of love that we possess.'
a. - The Four Seasons
b. - The Animals
c. – the Miracles
d. - The Four Tops
19. Who sang: 'When I think of all the worries people seem to find and how they're in a hurry to complicate their mind'?
a. - The Lovin' Spoonful
b. - The Box Tops
c. - The Grass Roots
d. - The Four Seasons
20. 'I see you standing in the alleys and the hallways. Wait a second, you're gone now.'
a. - The Four Seasons
b. - Tommy James and the Shondells
c. - Spanky and Our Gang
d. - Junio Walker and the All Stars

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1 -- a
2.- d
3- d
4- c
5- b
6- c
7- c
8– b
9- d
10– a
11- c
12.– a
13- b
14– b
15– b
16- a
17– c
18- d
19- c
20.-b
 
Top Bottom