"Discover Cooking, Discuss Life."

Go Back   Discuss Cooking - Cooking Forums > The Back Porch > Off Topic Discussions
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-27-2007, 12:09 PM   #1
Master Chef
 
luckytrim's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: southeastern pa.
Posts: 7,347
Sunday Special - "DOH !"

Sunday Special - "DOH !"



On February 9, 1997, Fox cartoon series "The Simpsons" aired it's 167th
episode, becoming the longest-running animated series in cartoon history
..................
Are you a Fan??................I am !

1. How did Homer stop a leak in a Submarine when he was in the navy?
a. With Moe's Toupee
b. With bubble gum
c. with Bart's earring
d. with his finger

2. What character is most commonly known to use the catch-phrase "ah, Nuts"?
a. Karl
b. Leny
c. Moe
d. Barney

3. What was the happiest day of Ralph's life?
a. When he didn't have worms anymore.
b. When Lisa gave him a Valentine's Card
c. When he opened the "Tunk"
d. When he got his cat

4. Who owns the World's Largest Collection of Malibu Stacy Dolls?
a. Patty Bouvier
b. Waylon Smithers.
c. Moe
d. Lisa

5. What University did Otto graduate from?
a. Brown University.
b. Wassamatta U.
c. Sponge University
d. Lackadaizy U.

6. What's the secret ingredient in a Flaming Homer?
a. lighter fluid
b. anti-freeze
c. silver polish
d. Krusty's Non-Narkotik Kough Syrup.

7. What type of credit card does Bart get in the mail?
a. buy-a-lot
b. vista bank.
c. pay-a-lot
d. U-got Credit
8. When Krusty Faked His Death, What False Name Did He Use?
a. Rory Bellows.
b. Jack Monroe
c. Dancin' Pete
d. Captain Jack
9. What is the name of the team that Homer's bowling team has to beat in the League Championship Game?
a. The Pin Pals.
b. The Holy Rollers.
c. The Ball Boys
d. The Alley Cats

10. What is the name of the car Homer designs for Powell Motors?
a. The Gorilla
b. The Lisa
c. The Homer.
d. The Springfield

11. Who did Bart sell his soul to?
a. Lisa
b. The Devil
c. Milhouse
d. Nelson
12. What was the name of the addictive plant that Homer invented?
a. Tabacto
b. Tamaco
c. Tobato
d. Tomoco

13. Which real estate company did Marge work for?
a. Springfield Realty
b. Happy Homes Realty
c. Done-Deal Realty
d. Red Blazer Realty.

14. What was the name of Bart's elephant?
a. Tusky
b. Stampy
c. Trunky
d. Biggy

15. How many times does Marge alter her Chanel suit?
a. 4
b. 3
c. 2
d. 1

16. When Homer doesn't allow Bart to see Itchy and Scratchie The Movie, at the end, what is Bart's career?
a. Demolition expert
b. Supreme Court Justice
c. Rock musician
d. Brain Surgeon

17. What is Barney's short film called?
a. Don't Cry for Me
b. A Life in the Gutter
c. A Pickled Rose
d. Puke-a-Hantas

18. In a halloween episode, Homer accidently makes a time machine while
trying to fix:
a. washing machine
b. microwave
c. toaster
d. lawn mower

19. Which character is replaced in the simpsons variety show spinoff?
a. Maggie
b. Bart
c. Marge
d. Lisa.

20.What was the name of Monty Burns' autobiography?
a. Rich and Loving It
b. How I Made My Billions
c. Burns: The First 43 years
d. Will There Ever be a Rainbow?
.
.
.
..

.
.






1. c
2. b
3. a
4. b
5. a
6. d
7. b
8. a
9. b
10. c
11. c
12. b
13. d
14. b
15. c
16. b
17. d
18. c
19. d
20. d

__________________

__________________
Walk with the person who's searching for truth........ run from the person who says they've found it !
luckytrim is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2007, 03:12 PM   #2
Sous Chef
 
SurvivorGirl's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Canada Eh! {Muahaha! ;)}
Posts: 861
my sis got 18 on this. I gave her the test because I would get like perhaps 2 answers
she's a huge fan!
__________________

__________________
It's laisez-faire, I don't even give a care.
Let's make Friday part of the weekend and give every new baby a chocolate eclair.

Live Strong
SurvivorGirl is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2007, 05:49 PM   #3
Head Chef
 
Join Date: Dec 2006
Location: Illinois/USA
Posts: 1,343
On February 9, 1997, Fox cartoon series "The Simpsons" aired it's 167th
episode, becoming the longest-running animated series in cartoon history
..................
Are you a Fan??................I am !

1. How did Homer stop a leak in a Submarine when he was in the navy?
a. With Moe's Toupee
b. With bubble gum
c. with Bart's earring
d. with his finger

2. What character is most commonly known to use the catch-phrase "ah, Nuts"?
a. Karl
b. Leny
c. Moe
d. Barney

3. What was the happiest day of Ralph's life?
a. When he didn't have worms anymore.
b. When Lisa gave him a Valentine's Card
c. When he opened the "Tunk"
d. When he got his cat

4. Who owns the World's Largest Collection of Malibu Stacy Dolls?
a. Patty Bouvier
b. Waylon Smithers.
c. Moe
d. Lisa

5. What University did Otto graduate from?
a. Brown University.
b. Wassamatta U.
c. Sponge University
d. Lackadaizy U.

6. What's the secret ingredient in a Flaming Homer?
a. lighter fluid
b. anti-freeze
c. silver polish
d. Krusty's Non-Narkotik Kough Syrup.

7. What type of credit card does Bart get in the mail?
a. buy-a-lot
b. vista bank.
c. pay-a-lot
d. U-got Credit
8. When Krusty Faked His Death, What False Name Did He Use?
a. Rory Bellows.
b. Jack Monroe
c. Dancin' Pete
d. Captain Jack
9. What is the name of the team that Homer's bowling team has to beat in the League Championship Game?
a. The Pin Pals.
b. The Holy Rollers.
c. The Ball Boys
d. The Alley Cats

10. What is the name of the car Homer designs for Powell Motors?
a. The Gorilla
b. The Lisa
c. The Homer.
d. The Springfield

11. Who did Bart sell his soul to?
a. Lisa
b. The Devil
c. Milhouse
d. Nelson
12. What was the name of the addictive plant that Homer invented?
a. Tabacto
b. Tamaco
c. Tobato
d. Tomoco

13. Which real estate company did Marge work for?
a. Springfield Realty
b. Happy Homes Realty
c. Done-Deal Realty
d. Red Blazer Realty.

14. What was the name of Bart's elephant?
a. Tusky
b. Stampy
c. Trunky
d. Biggy

15. How many times does Marge alter her Chanel suit?
a. 4
b. 3
c. 2
d. 1

16. When Homer doesn't allow Bart to see Itchy and Scratchie The Movie, at the end, what is Bart's career?
a. Demolition expert
b. Supreme Court Justice
c. Rock musician
d. Brain Surgeon

17. What is Barney's short film called?
a. Don't Cry for Me
b. A Life in the Gutter
c. A Pickled Rose
d. Puke-a-Hantas

18. In a halloween episode, Homer accidently makes a time machine while
trying to fix:
a. washing machine
b. microwave
c. toaster
d. lawn mower

19. Which character is replaced in the simpsons variety show spinoff?
a. Maggie
b. Bart
c. Marge
d. Lisa.


20.What was the name of Monty Burns' autobiography?
a. Rich and Loving It
b. How I Made My Billions
c. Burns: The First 43 years
d. Will There Ever be a Rainbow?




4. b**
6. d**
8. a**
10. c**
14. b**
15. c**
16. b**

7 Correct

It is hard to keep the Simpson's & South Park apart.
__________________
"I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work." --- Thomas Edison
StirBlue is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Discuss Cooking on Facebook

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.